Kezdőlap » Hírek » Bérelhető asztalok a Diána piacon

Bérelhető asztalok a Diána piacon

Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. liciteljárás útján kívánja bérbe adni a Diána téri piac asztalait

A Diána téri piac a mai elvárásokhoz igazodó árukínálatával és szolgáltatásaival, újdonságokkal, újításokkal fogja várni a vásárlókat.

A beruházás lehetőséget ad az infrastruktúra és a kiszolgálás javítására is. Kényelmesebb parkolási lehetőségek, könnyebb hozzáférés az árusítóhelyekhez, jobb tájékoztató rendszerek mind hozzájárulnak majd egy kellemesebb vásárlási élményhez.

Hisszük, hogy az új piac, egyben Kertváros központja, építészeti megjelenésével és széles árukínálatával, gasztronómiai értéket nyújt a látogatóknak, és igazi közösségi térré válik mindannyiunk számára.

Az asztalok mérete: 2 m2

Bérelhető asztalok számai: II. sor: 1., 2.; III. sor: 3., 4.; IV. sor: 1., 2., 3., 4.; V. sor: 1., 2.; VII. sor: 1., 2., 3.; 

Bérleti díj: 14.000,- Ft/hó + áfa + rezsi + üzemeltetési költség.

A liciten történő részvétel feltételei:

személyi igazolvány, vállalkozói igazolvány, társasági szerződés vagy 30 napnál nem régebbi cégkivonat. Nem személyes részvétel esetén meghatalmazás, illetve aláírási címpéldány is szükséges. 

A liciten történő részvétel feltétele, hogy a jelentkezőnek nem állhat fenn Pécsi Vagyonhasznosító Zrt.-vel szemben semmilyen jogcímen tartozása, valamint pécsi székhelyű gazdasági társaság jelentkező esetén a lent olvasható elérhetőségek valamelyikére az ajánlattételi biztosíték megfizetésének határidejéig megküldi PMJV Adóügyi Osztályának 30 napnál nem régebbi igazolását arról, hogy nincs helyi adótartozása (vagy szerepel a köztartozásmentes adózók adatbázisban).

A részvétel további feltétele, hogy a regisztráló 50.000,- Ft összeget ajánlattételi biztosíték jogcímen átutalja a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. K&H Bank Zrt.-nél vezetett 10402427-00028092-00000007 számú számlájára. Az utalás közleményébe szükséges feltüntetni ingatlan alaprajzi azonosító számát és lehetőség szerint a licitáló nevét és azt, hogy: ASZTAL LICIT. Az átutalt ajánlattételi biztosíték a nyertes részére az általa megfizetendő egyszeri igénybevételi díjba kerül beszámításra, egyéb esetben visszautalásra kerül. Az ajánlattételi biztosíték a nyertes pályázó részére nem jár vissza, amennyiben az érdekkörében felmerülő okra hivatkozással a szerződéskötéstől eláll.

Az ajánlattételi biztosíték megfizetésének határideje: 2024. március 01. 12.00 óra

Licit időpontja: 2024. március 06. pontos (óra.perc) időpontok miatt érdeklődjön munkaidőben a lenti telefonszámokon vagy  az alábbi link tartalmazza a részletes adatokat:

Helye: 7626 Pécs, Búza tér 8/B.

A licitálás az egyszeri igénybevételre történik (50.000,-).

Licitlépcső mértéke: 5.000 Ft + áfa

Kiíró az árverésre kerülő ingatlan rendelkezésre álló további adatait – ideértve az ingatlanról készített képfelvételeket – a világhálón folyamatosan elérhető helyeken teszi közzé: ingatlanok.pvh.hu, ingatlan.com.

Ha jelentkezne az árverésre, a további teendőkkel kapcsolatban állok rendelkezésére.
Szokodi Szilvia  +36 20 242 5734  szokodi.szilvia@pvh.hu

Szerződéskötéssel kapcsolatban a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. munkatársa az alábbi elérhetőségen ad felvilágosítást:

Paizs Eszter +36 30 310 3782  paizs.eszter@pvh.hu

A kiíró fenntartja a jogot, hogy mindennemű jogi és/vagy anyagi következmény nélkül a felhívást módosítsa, visszavonja vagy a liciteljárást indoklás nélkül eredménytelennek nyilvánítsa.

Letölthető dokumentumok:

Az asztalok helyét jelző vázlatos alaprajz

További híreink

Ünnepi nyitvatartás
Ünnepi nyitvatartás
Íme az Ünnepi nyitvatartásunk. Március 15-én a Vásárcsarnok a Vásártér és a Piacok zárva tartanak, március 16-án szombaton a megszokott…